+ 45 70 20 10 21 info@resultmaker.com

JOB HOS RESULTMAKER

Backendudvikler

Vil du have et job med maksimal frihed på en arbejdsplads, du ikke har lyst til at forlade? Bliv en del af Resultmakers lille, superkompetente team, der arbejder med vores patenterede software-platform.

Vil du have et job med hyggelige og gode kollegaer, og vil du have indflydelse på de løsninger, du arbejder på? Så kom og bliv en del af teamet.

Vi er ret vilde med vores arbejdsplads – faktisk så vilde, at den gennemsnitlige anciennitet hos os er over 10 år. Vi har en høj faglighed og stærke og forskellige holdninger til mangt og meget – og der er plads til det hele.

Vi tilbyder et spændende job med maksimal frihed og en flad struktur. Vi refererer til vores direktør, Rasmus, og så er der ikke så mange andre led eller kommandoveje.

Din hverdag hos os
Vi styrer selv vores opgaver og projekter, og du får ikke en mellemleder eller projektleder, der står og ånder dig i nakken. Du kommer heller ikke til at indgå i klassiske dræberprojekter, hvor du arbejder på et projekt over flere år, der er dødsdømt, før det overhovedet er kommet i gang. Du kommer til gengæld til at arbejde agilt, skabe resultater og se den forskel, du gør hos vores kunder.  


Det skal du kunne
Det betyder ikke så meget, om du er junior eller senior – vi tilpasser jobbet og opgaverne til dig. Men du skal have en stærk teknisk baggrund og gerne erfaring med:

  • Git version control
  • SQL and NoSQL databases
  • Object Oriented Programming
  • Web development ASP.NET MVC
  • .NET Core, C#, JavaScript, HTML, CSS

Og det er kun en bonus, hvis du også ved noget om

  • Machine learning
  • Edge computing
  • Distributed computing

Vi vil elske, hvis du er åben og interesseret i at gøre en forskel for vores kunder. Selvom du sidder med dine egne opgaver, skal du både kunne – og kunne lide – at arbejde i et team. Og du skal være interesseret i at arbejde med alle aspekter inden for softwareudvikling lige fra design, udvikling, dokumentation, test og support.

Det får du
Du får et job, du ikke har lyst til at forlade, og en løn, der matcher dine kompetencer. Vi har kontor i København, men du vælger selv, hvor du vil arbejde: på kontoret, hjemme eller en strand på Maldiverne.