+ 45 70 20 10 21 info@resultmaker.com

COMPLIANCE CONNECT

Én digital løsning til compliance, KYC og AML

Det er afgørende, at I har styr på jeres kunder for at overholde reglerne om hvidvask. Compliance Connect digitaliserer og automatiserer jeres processer, så I får overblik og sparer tid.

Vi hjælper jer med at leve op til KYC-reglerne og tilbyder fuldautomatiske processer, dokumentation, screening, risikovurdering, overvågning, og ongoing due diligence. I bliver compliant og kan klare et tilsyn fra myndighederne.

Hver branche har sine processer og behov. Derfor har vi udviklet en løsning, der kan tilpasses netop jeres forretningsområde, uanset om I sidder med bankkunder, revision eller juridisk bistand.

Hvidvask
30-50 procent

Så meget kan du reducere onboarding-tiden for nye bankkunder

Dine fordele ved Compliance Connect 

Digital håndtering af hele KYC-processen

Compliance Connect håndterer alle scenarier for onboarding af nye kunder og vedligeholdelse af eksisterende kunder. På den måde er I sikre på, at I har al nødvendig information om såvel nye som eksisterende kunder.

Vi hjælper jer med at leve op til lovkrav i relation til Know Your Customer (KYC) – herunder due diligence og onboarding

Med Compliance Connect får I:

  • Fuldautomatiske processer
  • Dokumentation for gennemførte processer
  • Screening på PEP, Sanktion og Adverse media
  • Risikovurdering
  • Overvågning
  • Automatisk ODD

I er dermed sikre på, at I altid vil være opdateret om jeres kunder, så I kan reagere i tide og være forberedt, når der er tilsyn fra myndighederne.

Vælg mellem standard eller tilpasset løsning

Compliance Connect er designet til at understøtte flere typer og størrelse af virksomheder. Derfor supporterer vi forskellige versioner afhængig af branche og størrelse. Vores out-of-the-box-løsning er særligt god til fx mindre advokatfirmaer. Derimod vil en stor bank typisk have komplekse processer, mange systemer og ansatte, der skal tages højde for, og her er det oftest bedst med en tilpasset løsning.  

Nem integration

Vi giver mulighed for, at Compliance Connect kan blive integreret med jeres eksisterende systemer.

Vi har indgående erfaring med integrationer, og vores Compliance Connect benytter Rest API for at lette netop denne proces. I er dermed sikre på, at I får en løsning, der er tilpasset netop jeres branche og kunder.

Global dækning

Compliance Connect giver jer mulighed for at hente stamdata, reelle ejere, bestyrelse mv. på tværs af alle lande i verden.

Det samme gør sig gældende, når i skal screene for PEP, sanktions- og adverse media.

I får adgang til at verificere i en af verdens største databaser for virksomheder med omkring 300 millioner virksomheder.

Kan jeres KYC-løsning klare et tilsyn?

Compliance, KYC og hvidvask er vigtige fokusområder i mange virksomheder. Opgaverne med at legitimere og risikovurdere kunderne er omfattende, hvis du skal overholde Hvidvaskloven.

Mange vælger en automatiseret KYC-løsning for at være sikre på at kunne klare et tilsyn fra myndighederne.

Jo større virksomheden er, desto sværere bliver det at klare sig med manuelle processer. Med en digital og automatiseret KYC-løsning, kan du både være sikker på, at der er fuldstændig styr på fx monitorering og due diligence, og du undgår at ansætte flere folk til at håndtere kundedokumenter og processer.

Vælger du Compliance Connect til at håndtere dine kunder, er du altid på den sikre side. Du får en løsning, der gør, at du lever op til lovkravene, undgår bøder og ubehagelige overraskelser.

Virksomhedernes reelle ejere er blevet sværere at gennemskue

Hvem er de reelle ejere af virksomheden, og hvilke forbindelser har de til sanktionerede lande uden for Danmark?

Det kan være svært at få overblik over, hvilke sanktioner og lister du skal tjekke op mod, og sikre, at du altid er opdateret og har den nødvendige information om kunderne. 

Compliance Connect giver dig mulighed for bl.a. at hente stamdata og reelle ejere på tværs af alle lande i verden, og vi kan verificere i en af verdens største databaser med 300 millioner virksomheder.

Digitalisering og håndtering af hele processen

N

Ensartet onboarding proces

N

Automatisk indhentning og validering af data og dokumentation

N

Compliance tjek og risikovurdering

N

Monitorering og automatisk Ongoing Due Diligence

Tryghed og sikkerhed i løsningen

Compliance Connect lever, ligesom vores andre løsninger, op til internationale sikkerhedsstandarder. Vi er ISAE 3402- og ISAE 3000-certificeret, og vi har en revisorerklæring af begge typer. Vi opbevarer data i Danmark og overholder databeskyttelsesforordningen.

Læs mere om, hvordan vi behandler og opbevarer jeres data 

Kontakt os i dag og kom igang i morgen

+45 70 20 10 21
info@resultmaker.com