+ 45 70 20 10 21 info@resultmaker.com

HR CONNECT

Undgå tidsspilde og fejl med digitale HR-processer

Manuelle processer, der tager tid
HR-afdelingen har en central funktion i danske virksomheder. Det er her, kommunikationen mellem HR, ledelse og medarbejdere bliver koordineret. Processerne er tidskrævende og manuelle med stor risiko for fejl, og med stigende krav til håndteringen af personfølsomme oplysninger er systematiske processer vigtigere end nogensinde.

De digitale HR-processer
Med HR Connect får I meget mere end underskrifter – I digitaliserer jeres manuelle HR-processer, så de bliver enkle, overskuelige og effektive. Fra dataindsamling og orientering til underskrifter, arkivering og meget mere – det hele er samlet på en webbaseret platform, som er enkel og overskueligt. Alle HR-ansatte kan tilgå HR Connect med et personligt login, og systemet er hurtigt at implementere og kræver kun en kort introduktion.

Hvidvask

Digitalisering af HR-afdelingens manuelle processer

De mange forskellige processer og aftaler i HR-afdelingen øger muligheden for tidskrævende misforståelser og fejl. Ikke mindst fordi mange af processerne omfatter følsomme spørgsmål som løn, særaftaler, tillæg og personfølsomme informationer om f.eks. helbred. Det øger behovet for strømlinede, automatiserede processer. 

HR Connect er udviklet til at gøre processerne smidige og samtidig sikre, at alle interne og eksterne krav overholdes. Det gælder eksempelvis paragraferne i persondataloven.

Digitalisering

Digitalisering af HR-afdelingens manuelle processer, herunder bl.a. kontrakter, tillæg lønregulering og bonuskommunikation. 

Konsolidering

Konsolidér data, dokumenter og kommunikation i én løsning. 

Strømlinet proces

Gør dine HR-processer strømlinede og gennemskuelige fra start til slut. 

Overblik og arkiv

Arkivfunktion med effektiv søgning giver overblik og gør det let at genfinde og genanvende information, skabeloner og dokumenter. 

Sikkert system

Sikker håndtering og opbevaring af personfølsomme data i danskbaseret datacenter 

Brugervenlig løsning

Enkel, brugervenlig og browserbaseret grænseflade gør løsningen nem at tilgå og anvende for din HR-afdeling 

TILLÆGSMODULER

Kontraktgenerator

Strukturer processen med ansættelse af nye medarbejdere – fra indledende indsamling af stamdata over generering af standardkontrakter til automatiseret kommunikationsflow mellem fx løn, it og facility.

Er du i tvivl om noget eller har brug for en uddybning, så ring eller skriv til os på:

+45 70 20 10 21

info@resultmaker.com